Un coltar este o piesa de mobilier cu un grad incontestabil de functionalitate. Ofera un loc de refugiu pentru relaxare, serveste la stocarea diferitelor articole si adauga un farmec incontestabil oricarei incaperi.

Pe masura ce popularitatea coltarului creste si in randul conationalilor nostri, merita sa analizam aceasta piesa mai indeaproape.

Nu este deloc surprinzator ca coltar pentru bucatarie poate fi o provocare. Daca inca nu ti-ai definit stilul dominant, aceasta piesa de mobilier poate fi elementul decisiv care iti ofera directia. Opteaza pentru coltare in culori neutre, care se potrivesc perfect in aceste spatii.

Variantele de coltare realizate din PAL cu aspect de lemn de cires, wenge, nuc sau stejar contribuie la crearea unui ambient clasic si elegant. Cele mai utile modele de coltare sunt prevazute cu lazi de depozitare generoase ce asigura optimizarea corecta a spatiului.

Alte corpuri de mobilier versatile camerei de zi

Masa de cafea este o alta piesa esentiala care adauga un element de stil si functionalitate livingului. Adesea, aceasta serveste drept centrul gravitational al camerei, adunand in jurul sau diverse activitati – fie ca e vorba de degustarea unei bauturi calde, parcursul unei reviste sau a unui joc de societate in familie.

Este de dorit ca masa de cafea sa completeze coltarul sau canapeaua in termeni de stil si dimensiuni. Mesele cu suprafete de sticla sau cele realizate din lemn masiv, pot adauga un aer de rafinament sau, dimpotriva, de robustete si autenticitate incaperii.

Rafturile sau bibliotecile sunt piese de mobilier ce contribuie la definirea personalitatii unei incaperi. Ele sunt nu doar locul unde ne expunem cartile, obiectele de arta sau suvenirurile, ci sunt si elemente cheie in organizarea spatiului.

Fie ca preferi un stil minimalist, cu rafturi flotante si linii curate, sau unul clasic, cu biblioteci incarcate de carti si obiecte personale, aceste piese de mobilier sunt esentiale intr-un living.

Mobilierul media, cum ar fi comoda TV sau suportul pentru echipamentele audio-video, este o alta piesa centrala in living. Aceasta nu doar ca gazduieste ecranul televizorului, dar poate servi si drept loc de depozitare pentru diverse obiecte, de la discuri Blu-ray, la jocuri video sau casti.

Este crucial ca mobilierul media sa se incadreze bine in designul camerei, dar si sa asigure o functionalitate optima. De la modele simple si moderne, la comode TV traditionale din lemn masiv, aceste piese pot aduce un plus de stil si organizare in orice living.