Dulapul de baie este esential pentru depozitarea produselor cosmetice, articolelor de igiena, ustensilelor de ingrijire si periilor de par.

Daca doresti sa cumperi dulapuri baie, le vei gasi in multe variante si anume, suspendate, cu oglinda, dulap hol baie, cu spoturi luminoase etc. Poti vedea variantele de la Ikea si Dedeman.

Dimensiunile dulapului de baie trebuie sa se potriveasca spatiului disponibil. Desigur, poti cumpara diferite dulapuri individuale sau le poti combina unele cu altele. Avantajul este ca poti pune impreuna dulapuri baie ca un set, in functie de dimensiunea baii tale.

Pentru ca dulapurile sa nu-si piarda efectul si sa se combine vizual armonios, este important sa fie coordonate intre ele. Nu numai in baie, ci si in bucatarie, in sufragerie sau in hol, pot fi folosite diferite dulapuri de baie daca optica o permite.

Ceea ce diferentiaza dulapurile de baie de alte tipuri de mobilier, este capacitatea lor de a rezista la umiditate ridicata si stropirea cu apa. Deoarece baile din apartamente si case sunt in general destul de mici, dulapurile de baie sunt create intr-un mod bine gandit.

Dulap baie suspendat

Daca spatiul din baie este limitat, atunci un dulap baie suspendat este perfect pentru baia ta. Montat pe perete si atasat la inaltimea adecvata, este bine protejat de mainile copiilor si, astfel, ofera si spatiu pentru cosmetice sau medicamente.

Un dulap baie suspendat ofera, de asemenea, o utilizare optima a spatiului, deoarece poate fi plasat si deasupra altor piese de mobilier din baie, a chiuvetei, a radiatorului sau a cazii.

Dulapurile dotate cu usi sunt locul ideal de depozitare pentru produse de ingrijire si pentru medicamente.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

13 thoughts on “Dulapurile de baie potrivite spatiului tau

 1. Am citit cu mare interes acest articol si am fost impresionat de varietatea stilurilor de amenajare a casei prezentate. Este uimitor cat de mult poate influenta designul interior starea de spirit si confortul dintr-un loc. Oricine ar trebui sa citeasca acest articol daca isi doreste o casa frumoasa si primitoare.

 2. Imi place foarte mult conceptul de design interior prezentat in acest articol. As vrea sa incerc si eu sa aplic aceste principii in propria mea casa. Cred ca ar putea transforma complet atmosfera si aspectul locuintei mele.

 3. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine cum pot sa-mi amenajez casa intr-un mod modern si elegant. Am gasit multe idei si inspiratie pentru viitoarele mele proiecte de decorare. Multumesc pentru informatiile utile!

 4. Ma bucur ca am descoperit acest articol pe SweetHouse.ro, pentru ca mi-a oferit idei noi si inspiratie pentru decorarea casei mele. Voi incerca cu siguranta unele dintre recomandarile prezentate aici pentru a crea un spatiu confortabil si elegant.

 5. Articolul de pe SweetHouse.ro este extrem de interesant, deoarece ofera informatii detaliate despre cele mai populare stiluri de amenajare interioara. Cu siguranta, acest ghid va fi de mare ajutor pentru cei care doresc sa isi redecoreze locuinta cu gust si stil.

 6. Ma impresioneaza modul in care autorul a abordat subiectul amenajarii bucatariei, punand accent pe aspectele ergonomice si design-ul modern. Este remarcabil cum sunt prezentate diferite idei si solutii pentru optimizarea spatiului din bucatarie, precum folosirea mobilierului inteligent sau a culorilor potrivite. Recomand acest articol tuturor celor care isi doresc o bucatarie practica si stilata.

 7. Articolul de pe SweetHouse.ro este foarte interesant, oferind informatii utile despre amenajarea unei bucatarii moderne. Este important sa tinem cont de aspectele practice, dar si de cele estetice atunci cand ne gandim la renovarea acestui spatiu. Sugestiile prezentate in articol sunt foarte bine argumentate si pot fi de mare ajutor pentru cei care doresc sa-si transforme bucataria intr-un loc confortabil si functional.

 8. Ma impresioneaza creativitatea si originalitatea propunerilor prezentate in articol. De la solutii ingenioase de depozitare pana la idei de design interior inedite, acest material este o sursa valoroasa de inspiratie pentru cei care doresc sa isi transforme casa intr-un spatiu functional si estetic placut.

 9. Articolul ofera informatii foarte utile despre cum sa amenajezi un living mic pentru a maximiza spatiul disponibil. Sugestiile prezentate sunt practice si usor de implementat, iar fotografiile ilustreaza foarte bine fiecare idee. Este o lectura recomandata pentru cei care se confrunta cu probleme de spatiu in locuinta.

 10. Felicitari autorului pentru acest articol bine documentat si bine scris! Este o resursa excelenta pentru cei care vor sa isi imbunatateasca locuinta sau sa isi renoveze casa.

 11. Am gasit articolul extrem de util si inspirant. Apreciez efortul depus pentru a oferi cititorilor o sursa de inspiratie si informatii valoroase legate de renovarea unei case.

 12. Mi-a placut faptul ca autorul a inclus sfaturi practice pentru cei care doresc sa isi renoveze casa. De asemenea, am apreciat modul in care au fost prezentate diferitele etape ale procesului de renovare.

 13. Articolul este foarte interesant si informativ, mi-a placut faptul ca a detaliat pas cu pas procesul de renovare a unei case. De asemenea, fotografiile sunt foarte frumoase si ilustreaza perfect transformarea locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *