Oamenii au simtit dintotdeauna nevoia de a-si transmite sentimentele si emotiile, astfel ca au incercat sa descopere cele mai interesante si creative modalitati de a o face, indiferent de eveniment, context sau momentul sarbatorit.

Primele felicitari

Conumicarea de-a lungul vremurilor s-a facut prin diferite metode. Egiptenii comunicau prin papirusuri, iar alte civilizatii aveau o serie de obiceiuri cu rolul de a transmite o stare sau anumite sentimente.

De-a lungul timpului, modalitatile s-au schimbat si s-au transformat, ajungandu-se astazi la existenta multor formate si concepte denumite felicitari.

Prima felicitare a aparut in anul 1843 si a luat nastere in Londra, fiind o ilustrare a unui grup care petrecea cu ocazia Craciunului. Astfel a luat nastere felicitarea de Craciun.

Din acel moment oamenii inteleg si agreeaza acest concept de a-si transmite urarile si gandurile bune cu o anumita ocazie, punct din care incepe dezvoltarea acestei ramuri tipografice.

Tipuri de felicitari

Cu trecerea timpului, cartonasele frumos colorate in care era continut un mesaj tematic, au impanzit lumea, facand parte din farmecul fiecarui moment important din viata.

Astazi, modalitatile prin care se transmite o felicitare sunt variate. Pe langa forma tiparita, se poate opta pentru o felicitare electronica sau pentru cele tip mesaj care circula in mediul online.

In functie de mesajul transmis si de evenimentul caruia se adrezeaza, pot fi felicitari de zi de nastere, felicitari de Paste sau de Craciun, felicitari de 8 Martie sau de Ziuna Indragostitilor.

Felicitari tiparite

Tipografiile pun la dispozitia doritorilor modele de felicitari extrem de variate, cromatica si textura acestora ajungand astfel la performante impresionante.

Imagini tematice, texte extrem de ingenioase si foarte originale, toate vor ajuta la creionarea atmosferei de sarbatoare. Mesajele transmise au caracteristica de a fi cat mai scurte, insa cu rolul de a transmite cele mai calde si placute urari si ganduri.

Din gama larga de felicitari tiparite, se poate opta pentru cele standard, insa se pot opta si felicitari personalizate, in care pot fi regasite anumite elemente, precum o poza anume, o persoana, un eveniment sau o tema in fata careia persoana felicitata ar avea o anumita reactie.

Astfel, felicitarile tiparite, cu imagne si text, sunt concepute astfel incat mesajul lor sa se potrivesca tuturor sarbatorilor importante si oricaror contexte importante din viata noastra.

Felicitarile electronice

In era tehnologiei, transmiterea unui mesaj frumos cu ocazia zilei de nastere sau a unei sarbatori, se poate face si in format electronic.

Este suficienta accesarea site-urilor de specialitate, alegerea modelului si textului dorit, ulterior trimitand felicitarea electronica spre destinatar.

Pot fi trimise astfel orice tip de felicitari, intr-un timp rapid si eficient. Si acest tip de format permite personalizarea, astfel ca se pot realiza texte cu urari de La multi anui sau felicitari cu ocazia Anului Nou, tinand cont de anumite caracteristici si preferinte ale celui care va primi felicitarea.

Felicitari cu personalitate

O alta varianta atunci iti doresti sa trimiti felicitari cu o anumita ocazie, este cea in care o creezi chiar tu. Fie iti achizitionezi un kit special in acest sens, fie folosesti cartoane, vopsele, margele, nasturi, paiete si fire textile, pentru a realiza o felicitare ingenioasa, folosindu-ti creativitatea si imaginatia.

Ideile in acest sens sunt foarte multe, important este sa lasi imaginatia sa zboare, pentru a putea creea cele mai ingenioase felicitari si cele mai sincere si impresionante urari.

O felicitare hand made, trimisa cu ocazia nasterii unui copil sau cu ocazia unei anumite sarbatori, va fi foarte apreciata de catre cel caruia i-a fost destinata, bucurandu-se nu doar de mesajul textului, ci si de originalitatea si unicitatea felicitarii.

{{clean}}

11 thoughts on “Cea mai frumoasa felicitare de oferit celor dragi

 1. Apreciez faptul ca articolul include imagini relevante, care ilustreaza fiecare idee prezentata. Acestea m-au ajutat sa vizualizez mai bine cum ar putea arata casa mea dupa aplicarea acestor sfaturi. Sunt nerabdator sa incep renovarile!

 2. Imi place ca articolul abordeaza diverse aspecte legate de amenajarea unei case, de la mobilier si decoratiuni, pana la iluminat si organizare. Este o sursa buna de inspiratie pentru cei care vor sa isi transforme spatiul intr-un mediu confortabil si estetic placut.

 3. Am aflat multe informatii noi din acest articol despre cum sa imbunatatesc aspectul casei mele. Mi-a placut in special sectiunea despre utilizarea plantelor si florilor pentru a aduce prospetime si culoare in interiorul locuintei.

 4. Articolul este foarte interesant si util. Am fost mereu in cautarea unor idei creative pentru amenajarea casei mele si acesta ofera cateva sugestii inovatoare. Imi place in mod deosebit designul modern si culorile folosite in imagini.

 5. Informatiile despre cum sa alegem mobila potrivita in functie de spatiul disponibil si nevoile noastre sunt foarte utile. Acest articol m-a ajutat sa inteleg mai bine cum sa fac alegeri inteligente atunci cand vine vorba de mobilier.

 6. Sweethouse pare a fi o sursa de inspiratie pentru cei care vor sa-si decoreze casa intr-un mod elegant si modern. Ma bucur ca am descoperit acest site si voi reveni cu siguranta pentru mai multe idei.

 7. Articolul este foarte interesant, oferind informatii utile despre diferite tipuri de mobilier pentru casa. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele si dezavantajele fiecarui tip de mobilier.

 8. Un aspect interesant mentionat in articol este faptul ca casele pre-fabricate sunt mai ecologice decat cele construite traditional. Utilizarea materialelor reciclabile si eficientizarea procesului de constructie conduc la o amprenta de carbon redusa. Acest lucru m-a convins sa iau in considerare aceasta optiune pentru viitoarea mea locuinta.

 9. Articolul este foarte detaliat si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra avantajelor si dezavantajelor casei pre-fabricate. Autorul a reusit sa explice clar procesul de constructie si costurile implicate, ceea ce mi-a fost de mare ajutor in luarea unei decizii. De asemenea, apreciez ca au fost prezentate si imagini care ilustreaza diferite etape ale constructiei.

 10. Felicitari autorului pentru abordarea detaliata a subiectului si pentru sfaturile utile oferite cititorilor. Cu siguranta voi aplica unele dintre aceste idei in propria gradina pentru a o transforma intr-un loc frumos si relaxant.

 11. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind detalii despre cele mai bune metode de amenajare a unei gradini. Sunt impresionat de sugestiile practice prezentate si de ideile creative pentru crearea unui spatiu verde placut si functional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *